Barion Pixel
×
Vevőszolgálat: +36 (70) 3670456
Belépés
0 0 termék a kosárban
Képáruház Logo
Képáruház Logo
×
Fotó Tapéta Akció Banner
Kategóriák

Created with Sketch.
Szuper minőség, rendkívül segítőkész ügyfélszolgálat! Köszönöm, hogy figyelembe vették az egyéni kéréseimet. A grafikus több látványtervet is küldött, amelyek közül kiválaszthattam a nekem tetszőt. Az egyedi grafikai munka ellenére 2 napon belül átvehettem a képet.

M. Jager
2021. szeptember 14.
Köszönjük, hogy minket választottak!

Irodafalújítás - Faliképek az irodába

Kezdődhet az "Irodafalújítás"? Cégeknek akár 20%-35% kedvezmény!

KERETES FALIKÉPEK és DEKORÁCIÓ az irodába?

Faliképek, képkeretezés cégeknek isHa már megunta az iroda hosszú folyosójának üres falait: itt az idő, hogy cselekedjen. Szóljon a HR-esnek, marketingesnek, irodavezetőnek, hogy most már nincs helye kifogásnak: a www.keparuhaz.hu az az oldal, ahol az asztaltól sem kell felállni ahhoz, hogy berendezzék az irodát! Büszkék a cég sikereire? Mutassák meg!
Mutassa meg termékeiket, díjaikat, híres ügyfeleit!

A képek nem hiányozhatnak egy szépségszalon, fitness szalon, szálloda vagy étterem falairól sem! A téma adott a vállalkozásodban: mi eszközt adunk hozzá,
Ön pedig stílust visz a hétköznapokba! Az otthon is fontos, de ne feledje: életünk nagy részét a munkahelyen töltjük: miért ne tennénk barátságosabbá, otthonossá?

Érdeklődjön céges kedvezményeink felől e-mailben, vagy telefonon a (70) 3670456 telefonszámon.

FESZÍTETT VÁSZONKÉP az irodába, vagy a dolgozószobába?

Vászonkép irodábaMiért ne? Válasszon egy inspiráló témát, amiből - ha munka közben rápillant - könnyen meríteni tud, mert közel áll Önhöz.

Az irodai asztalon feltétlen legyen ott a család fényképe is, de a falon, "nagyban" jobban mutat majd a kedvenc utazási célpont, esetleg egy messzeségbe mutató tájkép, egy kavicsos kép, netán egy közeli virágfotó! Sőt, akár az Ön által készített képet is a falra helyezzük! Vagy választhat témának hullámokkal küzdő vitorlást is: egy keményebb hétfőn könnyen azonosulhatnak a kollégák a hétfői hullámokkal, és együtt küzdhetik le a feladatokat.

Az absztrakt képek világa feladja a labdát: remek beszélgetésindító téma egy-egy Gris kép.

Érdeklődjön céges kedvezményeink felől e-mailben, vagy telefonon a (70) 3670456 telefonszámon.

POSZTER NYOMTATÁS – Közületeknek, cégeknek

PoszternyomtatásTermészetesen – ahogyan képkeretezést, vászonkép készítést – úgy vállalunk poszter illetve plakát nyomtatást cégek, közületek részére is. Mennyiségi rendelés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy egyedi árral szolgálhassunk!

Érdeklődjön céges kedvezményeink felől e-mailben, vagy telefonon a (70) 3670456 telefonszámon.





MINŐSÉG

A minőséggel ma már nem kell kompromisszumot kötnie Önnek és nekünk sem.

Az általunk használt nyomtatók a legkorszerűbb technikákat képviselik. A poszternyomtatáshoz használt papír alapanyagok kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy kiváló ám kedvező árú szolgáltatást nyújthassunk.

A nyomtatáshoz használt speciális tintákkal - évtizedekig színhű nyomatokat készítünk Neked, élénk színekkel.

(Ha a technikai részletekre vagy kíváncsi: PIGMENT Tintarendszer, MicroPiezo TFP fej és Epson UltraChrome K3 tinták képviselik a minőséget, Vivid Magenta tintatechnológiával kiegészülve. A nyomat a szobában akár 75 évig színálló! A nyomtató nyolcféle alapszínből állítja elő a végső színeket, 3,5 pikoliteres tintacseppek formájában juttatja a hordozóra (papírra, vászonra) a nyomtató. A megfelelő minőséget ezen felül a fent bemutatott PreciseColor™ , és AccuPhoto™ HDR technológiák garantálják.)