-30% AKCIÓ 1 hétig, minden Klimt vászonképre, minden méretben.

Képáruház Zrt. - www.keparuhaz.hu

 VEVŐSZOLGÁLAT:
(70) 3670456
 info@keparuhaz.hu

2018. október 19.

Gustav Klimt -  100 év

Gustav KLIMT - 100 ÉV
Válogass a mester műveiből, 1 hétig akár -30%-os kedvezménnyel!

Idén emlékezik a világ Gustav Klimt halálának 100. évfordulójáról. A Képáruház.Hu kínálata az ország legnagyobb KLIMT kínálata, több mint 100 reprodukció és Klimt feldolgozás között válogathatsz.

Az évforduló alkalmából most 1 hétig -10%-30% kedvezménnyel vásárolhatsz meg bármely Gustav KLIMT kép reprodukciót az áruházban!

Nagyszerű hangulatú képeket találsz a hálószobádba (A csók, Halvér 2.), extravagáns hatást érhetsz el a nappalidban (Vizikígyók) vagy választhatod az eleganciát, akár az irodádba, tárgyalódba vagy váródba.

Ajánlatunk: 4 Klimt képrészlet, egy stílusban feldolgozva

Ez a négy Klimt feldolgozás egyforma stílusú, színvilágában azonos sorozat. Nagyon jól használható sorozat pl. folyósókon, egymás mellett elhelyezve. Vagy 4 különböző iroda szobában a stílusazonosság miatt. A 2. kép az egyik kedvencünk, részlet a "A nő három életkora" c. festményből, az anyaságot szimbolizálja.

Klimt sorozat

Klimt és a kertek

Klimt aprólékos technikával festett természet témájú képeket is. Ezek a friss színvilágű képek megunhatatlanok a rendkívüli részletgazdagságuk miatt.

Klimt - kertek

Adele Bloch portréja, Vizikígyók, Az élet fája...

A csók mellett, a legnépszerűbb Klimt festmények a világon.

Klimt híres képei
Új kép jó ötlet

Berni

"Korábban is rendeltem már a Képáruháztól vászonképet saját fotóból. Akkor is és most is volt egyedi kérésem és minden esetben gyors, szakszerű és rugalmas segítséget kaptam a Vevőszolgálattól. Nem ez volt az utolsó megrendelésem! Köszönöm még egyszer a segítséget!"

2018.03.28

Dóri

"Minden a megrendelésben foglaltak szerint történt, szép a nyomat, jók a színek, tetszenek a felhasznált anyagok."

2018.04.12

Reni

"Tetszett a folyamatos informálás a rendelésem státuszáról, a rugalmasság és végül de nem utolsó sorban a kitűnő minőség. Mióta elhelyeztem a kápeket a falamon, minden egyes alkalommal mosolyogva názek rájuk, teljesen megváltoztatták az otthonom atmoszfáráját"

2018.04.13

Képáruház Zrt.
1158 Budapest
Késmárk u. 18.
www.keparuhaz.hu
info@keparuhaz.hu

Képáruház Facebook

©2015 Képáruház Zrt.. - Minden jog fenntartva