Képáruház Zrt. - www.keparuhaz.hu

 VEVŐSZOLGÁLAT:
(70) 3670456
 info@keparuhaz.hu

2019. május 22.

-35% Akció Minden Képre!


Válogass az áruház több mint 16.000 képtémája között, 5.000 vadonatúj kép az érkezett az elmúlt 6 hónapban!

Csak 5 napig! Nézd meg a képeinket!

+80 Kávé témájú kép otthonra, vagy a munkahelyi kávégép mellé...

A kávés képekre pillantva Ti nem érzitek szinte azonnal a kávé mesés illatát is?! Ha jól eső érzéssel gondolsz a kávézás pillanatiara, miért ne erősítenéd ezt egy hangulatos képpel?? Akár otthonra, akár munkahelyre szuper frissítően hatnak az kávé témájú képek! Szólj a HR-esnek is! 

80 féle kávékép

+70 Wellness, Relax témájú kép, Romolo Tavani-tól

Romolo Tavani mesterien idézi fel a Wellnes, a nyugalom érzését képeivel. Hihetetlen tudatossággal ötvöz színeket, fényeket és jelképeket a képeinél.  

70 Relax kép

+200 Pitypang kép

A Pitypang témájú képeket azért szeretjük, mert az absztrakt keveredik a természettel. Fekete-fehér változatban pedig modern otthonokban kifejezetten vagány. A szálló pitypang magvak a szárnyaló képzelet jelképei is lehetnek, amik azt sugallják: bárhová eljuthatsz!

200+ Pitypang kép

+1300 féle Autó, Hajó, Motor …

Legyen az hajó, csónak, Oldtimer, egy mediterrán robogó, vagy egy Lánchídon száguldó Ferrari, nálunk megtalálod a járműves képedet!

1300+ Jármű falikép

+250 db Magyarország témájú kép, az irodába

Viszonylag ritkán dekoráljuk otthonunkat saját városaink képével, pedig egy egy rajzolt alkotás igazán klasszul mutat pl. az előszobában. Annál gyakrabban dekoráljuk azonban a munkahelyünket helyi képekkel. Itt az alkalom, hogy feldobjátok az irodát néhány Magyarország téműkú képpel!

250 Magyarország témájú kép

+600 Virág témájú kép

A Virág témájú falikép, igazi klasszikus. Már századok óta tartunk virágos képeket az otthonainkban. Színeik a nyarat, és a kellemes emlékeket idézik. Hatalmas kínálatunkban a svéd minimáltól, a modern festményekig egészen biztosan találsz hozzád illőt!

600+ Virágos falikép, vászonkép

+2200 Tájkép fotó

Csodálatos fotók, csodálatos tájakról. Mezők, sziklák, tengerpartok, napkeltében, napnyugtakor , közelről és a levegőből. Kattints és nézd át a csodás képeinket, egyen garantáltan megakad a Te szemed is!

Akciós Tájképek

+680 db trendi Idézet...

Minden nap újra és újra szükségünk van erőt meríteni, egy jól megválasztott idézet, akár otthon, akár a munkahelyen, segíthet átvészelni a kritikus időszakokat! Hisz a felhők fölött mindig süt a nap. Nemdebár? :-)

630 Motívációs Idézet

+60 Videójáték falikép, Fortnite, Star Wars, Super Mario...

Menő videójáték képekkel nem gyerekszoba tovább a gyerekszoba: vagány pre-tinédzser szobává alakul.

Akciós Videójáték képek
Új kép jó ötlet
Egy új kép mindig jó ötlet...

Angéla

"Nagyon sok kép közül lehet választani, a színek gyönyörűek. Nagyon gyorsan elkészítették a kivánt méretben a posztert amit rendeltem. Maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm."

2019.05.16

Köszönjük! :-)

B. Eleonóra

"Az elmúlt hónapokban négy db vászonképet is rendeltem Tőletek, meg kell, hogy mondjam, elég gyakran vásárolok interneten keresztül, de a legtöbbször nem megy bosszúság nélkül - Nálatok azonban minden a legfrappánsabban van megoldva, (nem is értem, hogy más cégeknél ez miért olyan "komplikált") nagyon rövid szállítási idő alatt megkapom az árut - hiszen tudjátok, ha az ember valamit kinézett magának, akkor rögtön szeretné...  Nagyon köszönöm a készséges és kitűnő munkátokat, további sok sikert kívánok a legközelebbi rendelésemig.

2019.05.09

Köszönjük! :-)

Annamari

"A választék nagyon széles körű,tetszik hogy kiválaszthatom a nekem megfelelő méretet!A megrendeléstől számítva 2-3 napon belül meg is kaptam!Nagyon jó minőségűek a képek!Még biztosan fogok rendelni!"

2019.05.08

Köszönjük! :-)

Képáruház Zrt.
1158 Budapest
Késmárk u. 18.
www.keparuhaz.hu
info@keparuhaz.hu

Képáruház Facebook

A -35% akció csak az áruházi katalógusképekből rendelt vékony (v2 azaz 2cm vastag) vászonképekre vonatkozik, bármely méretben.
A -35% akció nem vonatkozik a vásárló által felöltött képből készített termékekre.

Kérjük add a névjegyeidhez a hirlevel@keparuhaz.hu e-mail címet, vagy tedd biztonságos feladók közé, hogy biztosan megkapd a jövőben is kuponjainkat, hírleveleinket.

Ha mégsem szeretnél több hírlevelet kapni Tőlünk, If you no longer wish to receive these emails, simply click on the following link Itt leiratkozhatsz.

©2015 Képáruház Zrt.. - Minden jog fenntartva