Képáruház Zrt. - www.keparuhaz.hu

 VEVŐSZOLGÁLAT:
(70) 3670456
 info@keparuhaz.hu

2019. június 19.

-35% Óriási ART Akció

-35% ART-Képzőművészet Akció!

El sem hinnénk mennyire trendi New York felhőkarcolói helyett, klasszikus festményekkel, vagy azok átdolgozásával dekorálni manapság.  Elég csak a fenti Vénusz teremtése képrészletet megtekinteni: fantasztikus, friss színvilág, soha meg nem unható tekintet, szépség és fiatalság amit a festmény sugároz.
Bármelyik otthonban trendi és friss!
És több ezer, hasonlóan inspiráló festményünk van számotokra, most remek áron!

Válassz a több ezer ismert FESTMÉNY élethű reprodukcióiból...!
A nő 3 életkora (részlet)

Csontváry: A magányos cédrus (1907)

Az alkotás a magyar festészet egyik legmeghatározóbb darabja. Csontváry tökéletes szín-, forma- és vonalrendszert hozott létre. Az ábrázolt fában felismerjük Csontváry sorsát, a társadalomtól való elszigeteltségét, valamint általánosabb értelmű civilizáció-kritikáját. Ugyanakkor a fa és küzdelme a művészet örökkévalóságára is utal: a teret uraló szent növény, a cédrus többé már nem tud ellenállni a pusztító viharoknak. Ami korábban a föld és az ég, a világi és szakrális szféra közötti kapcsolat harmóniáját jelentette, az a 20. század küszöbén már ennek a harmóniának a megbomlását jelképezi.
Forrás: eremkibocsato.hu
 

4.190 Ft-tól (30x25cm - 130x100cm)
A csók

Gogh: Váza tizenkét napraforgóval (1889)

A napraforgók Vincent van Gogh holland festő egyik kedvenc témája volt. Két sorozat csendéletet is festett ezekről a virágokról. 1887-ben Párizsban festette az első napraforgós képeket, ezeken a virágok a földön fekszenek. Barátjának, Paul Gauguinnek nagyon tetszettek ezek az alkotásai, és kettőt is megkapott belőlük. Körülbelül nyolc hónappal később Van Gogh arra készült, hogy immár Arles-ben látja vendégül barátját, és itt a számára előkészített vendégszobát újabb napraforgó-festményekkel kívánta feldíszíteni. Ekkor készültek a második sorozat képei.
Forrás: Wikipédia
 

3.490 Ft-tól (20x25cm - 100x130cm)
Feszty körkép

Feszty: A magyarok bejövetele
(Feszty-körkép részletek)

Feszty Árpád 1891-ben párizsi útja során megnézte Detaille és Neuville körképét, a Napóleoni csatát. Ezen felbuzdulva ő is hasonló elképzeléssel állt elő családtagjainak: a bibliai özönvíz történetét szerette volna vászonra vinni. Felesége megrettent a hír hallatán, hiszen ő is festő volt, tudta mekkora költségekkel jár egy ilyen beruházás. Apósa, Jókai Mór, rábeszélte vejét, hogy az özönvíz helyett fesse meg inkább a magyarok bejövetelét. Ezzel készen is állt az ötlet: a körkép témája: a honfoglalás, címe A magyarok bejövetele.
Forrás: Wikipédia
 

3.790 Ft-tól (30x20cm - 145x100cm)
Mandulavirágzás

Gogh: Mandulavirágzás

1888 októberében meglátogatta barátja, Gauguin. A két férfi nagyon is eltérő nézete a festészetről állandó vitákat és feszültséget szült közöttük. Pár hónappal később került sor arra az incidensre, amelynek körülményeit a mai vitatják: van Gogh idegei pattanásig feszültek, míg végül egy borotvával megtámadta Gauguint, majd pedig hazament és levágta saját fülcimpáját. Az esetet követően elmegyógyintézetbe került. Amikor innen kiengedték, a Saint-Rémy-i szanatóriumban keresett megnyugvást. Itt érte a hír 1890 elején, hogy szeretett öccsének fia született. Az új élet ünnepléseként neki festette a Mandulavirágzás című képét. Van Gogh ezt írta erről anyjának: “Máris elkezdtem festeni egy képet, amit majd a hálószobába függesztünk fel: egy mandulafa ága, fehér virágokkal, háttérben a kék éggel”.
Forrás: Akali Mandulás Blog
 

4.190 Ft-tól (30x25cm - 130x100cm)

Ország Boltja
1. helyezett

Az egyetlen Vászonkép áruház vagyunk, akiket a Vásárlók az elmúlt 10 évben az "ORSZÁG BOLTJÁVÁ" választottak.

Büszkék vagyunk a Vásárlóinkra, amiért a folyamatos, stabil minőséget válaztották!

Akár 24 óra
alatt kész

A termékeink egy részét kérheted GARANTÁLT SÜRGŐSSÉGI  opcióval is, ez esetben 1 munkanapon belül garantáltan elkészül a termék, és akár másnapra kézbesíti Neked a futárszolgálat bárhol az országban!

Személyesen is van lehetőséged átvenni a termékeket budapesti XV. kerületi irodánkban!

100% eredeti minőség

Vigyázz! Sok vászonképgyártó sajnos a minőségen spórol. Oldószeres vagy  utángyártott festéket használ, az elkészült kép ezért "oldószer szagú" lehet és kifakulhat.
Az általunk használt igazoltan eredeti EPSON ART tinták vízbázisúak, 100%-ban szagtalanok és  75 évig garantáltan színhűek  az EPSON által vállalt garanciák szerint!

Új kép jó ötlet
-35% minden FESTMÉNYRE!*

Hajnalka

"Rendkívül ügyfél orientált a csapat, a választékban is megtaláltam a megfelelőt, valamint szuper gyorsan kézbesítették a futárszolgálatnak, akik szintén hamar ki is hozták a keretezett képet. Minőségre is elsőosztályú a termék."

2018.09.21

Köszönjük! :-)

Kriszta

"Még nem keszittettem vaszonkepet, így féltem az eredménytől, de kellemesen csalódtam. Kiváló minőségű faliképet kaptam kézhez. Továbbiakban is igénybe szeretném venni a szolgáltatást."

2018.09.21

Köszönjük! :-)

Éva

"Az első telefonos érdeklődéstől kezdve, a kép átvételéig maximálisan segítőkész, rugalmas volt mindenki! Nem kellet hosszas telefonokat vagy levelezgetéseket folytatni, mindenki felkészült volt, akivel beszéltem. Biztosan fogok még Önöktől rendelni, és az ismerőseimnek is jó szívvel fogom ajánlani! További sok sikert kívánok!"

2018.09.07

Köszönjük! :-)

Képáruház Zrt.
1158 Budapest
Késmárk u. 18.
www.keparuhaz.hu
info@keparuhaz.hu

Képáruház Facebook

*a -35% akció a 2cm vastag vászonképekre vonatkozik, bármely méretben.

Kérjük add a névjegyeidhez a hirlevel@keparuhaz.hu e-mail címet, vagy tedd biztonságos feladók közé, hogy biztosan megkapd a jövőben is kuponjainkat, hírleveleinket.

Ha mégsem szeretnél több hírlevelet kapni Tőlünk, If you no longer wish to receive these emails, simply click on the following link Itt leiratkozhatsz.

©2015 Képáruház Zrt.. - Minden jog fenntartva