Képáruház Zrt. - www.keparuhaz.hu

 VEVŐSZOLGÁLAT:
(70) 3670456
 info@keparuhaz.hu

2019. szeptember 11.

Otthonos Irodák -30%


Otthonos iroda? Irodás otthon?

Rendben, a nyárnak már TÉNYLEG vége.. Indulhat a munka. Kicsit olyan mint az új év.
Szeptember 1. az kicsit "munka-január 1." 
DE nézzük a jó oldalát: feltöltődtél a nyári élményekkel, a sok nyári beszélgetéssel, a jó idővel, a szabadban töltött órákkall, nem igaz? Friss vagy. Jó formában vagy.

Használd ki ezt az energiát és frissíts a munkahelyeden is, legyen az akár otthon, akár az irodában, válassz új képeket, alakítsd át a környezeted, mert a változás INSPIRÁL! Most témákat ajánlunk ehhez Neked, és megkönnyítjük a választást -30%-os Vászonkép  (2cm) akciónkkal, fogadd szerettel tőlünk :-)
És ne félj szólni az Irodavezetőnek sem...

Böngészd az akciós kategóriákat, válassz akciós képet!
Felhőkarcolók

Felhőkarcolók - ablak az irodádba! (-30%)

Észrevetted már miért klassz dolog felhőkarcolós képet tenni az iroda falába, az asztalod köré? Megmondjuk: mert olyan mint egy ablak! Ugye mennyivel inspirálóbb egy ablakon "át" nézelődve gondolkodni el a következő feladatod megoldásán, mint az üres falat bámulva!
 

Kattints a 270 db Felhőkarcolós képért
Levelek, Zöld

Levelek - zöld és még öntözni sem kell (-30%)

Egy másik szuper tippünk. Az iroda ingerszegénysége ellen sok mindennel lehet küzdeni, a növények pl. nagyszerűek! De előfordul hogy nincs elég hely, vagy épp ellenkezőleg: túl nagy növény kellene, amit már macerás kerülgetni, ápolni.

Íme a legklasszabb megoldás: rakjatok ZÖLD NÖVÉNY képeket a falra! Amúgy is trendi és tényleg marha jól néz ki, nemigaz?
 

Kattints a 320 db Zöld leveles képért
Motivációs idézet vászonkép falikép

Motivációs képek - a napi energia (-30%)

Ezek a képek lehetnek akár az asztalodon, akár otthon "homeoffice"-ban. Egy-egy nehezebb pillanat közben elég csak felpillantanod és máris kicsit feltöltődsz.
 
Nagy méretben - netán fotótapétaként - egy egész irodára lehetnek hatással!
 

Kattints a 900 db Motívációs üzenet képért
Térképek irodába, falikép, vászonkép -30%

Térképek - be is jelölheted a sikereid (-30%)

Egy térkép klassz. iroda dekoráció is, de még izgalmasabb ha bejelölöd rajta a sikereid helyet. A vászonképekbe például szúrhatsz színes jelölőket is!
 
Jelöld be a megrendelőid helyét, az általad látogatott helyeket, partnereket, a sikeres üzletek helyét, a városokat ahol a terméked, szolgáltatásod elérhető, és egy klassz beszédes térképet kapsz, ami büszkeséggel tölt el!
 

Kattints a 240 db térképért!
Új kép jó ötlet
Egy új kép mindig jó ötlet

Ibolya

"Mindennel meg vagyok elégedve, ezért rendszeres vásárló lettem. Az ajándékaim szépek és egyediek, a képeink rendkívül igényesek és mutatósak, lakásunk ékei lettek! Az ügyintézés nagyon gyors és korrekt. A felület könnyen kezelhető, de az egyedi igényeket chat formájában is lehet egyeztetni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!"

2019.09.06

Köszönjük! :-)

W. Mária

"A képek és a tapéta csodálatosak, a kommunikáció az áruházzal kiváló, minden kérdésre azonnal kielégítő válasz érkezett, ez volt az első rendelés biztos vagyok benne hogy lesz folytatás is, mindenkinek csak ajánlani tudom."

2019.06.15

Köszönjük! :-)

Melcsi

"A képet megtaláltam - elvarázsolt. A chaten a kérdésemre egyből választ kaptam, a rendelés egyértelmű és villámgyors. A kiszállítás is gyors és gördülékeny. És a kép már a lakásunk dísze! A Képáruház egyszóval tökéletes! Köszönöm "

2019.08.07

Köszönjük! :-)

Képáruház Zrt.
1158 Budapest
Késmárk u. 18.
www.keparuhaz.hu
info@keparuhaz.hu

Képáruház Facebook

*a -30% akció a 2cm vastag vászonképekre vonatkozik, bármely méretben.

Kérjük add a névjegyeidhez a hirlevel@keparuhaz.hu e-mail címet, vagy tedd biztonságos feladók közé, hogy biztosan megkapd a jövőben is kuponjainkat, hírleveleinket.

Ha mégsem szeretnél több hírlevelet kapni Tőlünk, If you no longer wish to receive these emails, simply click on the following link Itt leiratkozhatsz.

©2015 Képáruház Zrt.. - Minden jog fenntartva