Képáruház Zrt. - www.keparuhaz.hu

 VEVŐSZOLGÁLAT:
(70) 3670456
 info@keparuhaz.hu

2020. május 26.

Balatoni képek


Balatoni képek -20% AKCIÓ.

Melyikünk ne gondolna  örök nosztalgiával valamelyik Balatoni nyaralására?
Nem is csoda. A Balaton egyedülálló. A Balaton megunhatatlan. A Balaton csendes és nyugodt. A Balaton pörgős és életteli. A Balaton színes. A Balaton meleg. A Balatoni jég fagyos.

Nézd meg a több mint 130 féle Balaton témájú képünket
A Balaton színes

A Balaton színes...

Minden napkeltéke. Minden naplementéje. Minden vízibiciklije. A kék víz, a zöld nád, a sárga nap. Ahányszor meglátogatjuk, mindig új ruhában vár. Sosem unjuk meg.
 

4.690 Ft-tól (30x20cm - 130x95cm)
A Balaton forró

A Balaton forró...

A legforróbb nyári estéken a hihetetlen narancs-piros naplementék tüzes szinte izzó vas színűvé varázsolják az égboltot. Örökre összekötve a bennünk élő képet a balatoni nyári esték forróságával.
 

5.090 Ft-tól (20x30cm - 120x180cm)
A Balaton megihlet

A Balaton megihlet...

A pillanat. Mindenki észreveszi. Hol egy kis öbölben csendesen ringatózó csónak, hol egy kicsinyéit terelő hattyú, hol egy kiszáradt fa a nádasban, rajta kárókatonával. Könyvek, versek születtek róla. És természetesen festmények.
 

5.990 Ft-tól (35x25cm - 155x100cm)
A Balaton friss...

A Balaton friss...

Reggel, mikor a felébredünk... hűvös friss szellő érint meg bennünket, ahogy lehúzzuk a sátor zipzárját. Neked is megvan az érzés? Eszedbe jut az előző este... nyújtózol egy nagyot, és mosolyogva bújsz ki a hálózsákból, hogy folytasd a kalandot.
 

4.690 Ft-tól (20x30cm - 120x170cm)
A Balaton csendes

A Balaton csendes...

Ősszel, szinte halljuk az őszi Balaton platánjainak sárga faleveleit ropogni a lábunk alatt, miközben hallgatjuk a tó békés zöld vizén őszi pihenőjüket töltő vitorlások árbocainak csilingelését... Idézd fel a pillanatot balatoni légifelvételekkel!
 

5.090 Ft-tól (30x25cm - 160x120cm)
A Balaton több részes

A Balaton több részes...

...mint egy sorozat. Minden évben új résszel gyarapodunk és minden alkalommal új kalandokkal és barátokkal leszünk gazdagabbak. 
 

Többrészes képek 26.990 Ft-tól
A Balaton haragos

A Balaton haragos...

Néha, a Balaton megharagszik. A viharos északi szélre nyilvánvalóan. Ilyenkor habzik, hullámzik, erőszakosan mossa a partot... áztatja az arra járókat. És mégis szép, még haragosan is. 
 

3.890 Ft-tól (20x20cm - 120x120cm)
Új kép jó ötlet
-20% minden BALATON témájú faliképre*

Hajnalka

"Rendkívül ügyfél orientált a csapat, a választékban is megtaláltam a megfelelőt, valamint szuper gyorsan kézbesítették a futárszolgálatnak, akik szintén hamar ki is hozták a keretezett képet. Minőségre is elsőosztályú a termék."

Köszönjük! :-)

Kriszta

"Még nem keszittettem vaszonkepet, így féltem az eredménytől, de kellemesen csalódtam. Kiváló minőségű faliképet kaptam kézhez. Továbbiakban is igénybe szeretném venni a szolgáltatást."

Köszönjük! :-)

Éva

"Az első telefonos érdeklődéstől kezdve, a kép átvételéig maximálisan segítőkész, rugalmas volt mindenki! Nem kellet hosszas telefonokat vagy levelezgetéseket folytatni, mindenki felkészült volt, akivel beszéltem. Biztosan fogok még Önöktől rendelni, és az ismerőseimnek is jó szívvel fogom ajánlani! További sok sikert kívánok!"

Köszönjük! :-)
Biztonság

COVID-19: mi felvesszük a kesztyűt!
#rendeljonline

A csomagküldés biztonságos. Sőt. A legbiztonságosabb módja a vásárlásnak. Hiszen személyesen maximum 1 emberrel - a futárral kerülsz kapcsolatba. És még vele sem muszáj hisz leteheti a csomagod az ajtó elé. Mi is felvettük a kesztyűt, bár mindig is hordtuk: intézkedéseket hoztunk, kevesebben dolgozunk és még tisztábban. Tiszta anyagokkal, tiszta műhelyben, rendszeresen fertőtlenített munkaeszközökkel, egészséges és tisztaság szerető kollégák készítik a képeket, posztereket, tapétákat.

Felvettük a kesztyűt. Vedd fel Te is, rendelj online!

Képáruház Zrt.
1158 Budapest
Késmárk u. 18.
www.keparuhaz.hu
info@keparuhaz.hu

Képáruház Facebook

*a -20% akció a 0cm,2cm,4cm vastag vászonképekre vonatkozik, bármely méretben.

Kérjük add a névjegyeidhez a hirlevel@keparuhaz.hu e-mail címet, vagy tedd biztonságos feladók közé, hogy biztosan megkapd a jövőben is kuponjainkat, hírleveleinket.

Ha mégsem szeretnél több hírlevelet kapni Tőlünk, If you no longer wish to receive these emails, simply click on the following link Itt leiratkozhatsz.

©2015 Képáruház Zrt.. - Minden jog fenntartva