Barion Pixel
×
Vevőszolgálat: +36 (70) 3670456
Belépés
0 0 termék a kosárban
Képáruház Logo
Képáruház Logo
×
Vászonkép Fotóból Akciós Banner
Kategóriák

Created with Sketch.
Szuper minőség, rendkívül segítőkész ügyfélszolgálat! Köszönöm, hogy figyelembe vették az egyéni kéréseimet. A grafikus több látványtervet is küldött, amelyek közül kiválaszthattam a nekem tetszőt. Az egyedi grafikai munka ellenére 2 napon belül átvehettem a képet.

M. Jager
2021. szeptember 14.
Köszönjük, hogy minket választottak!

Fizetési információk

1UTÁNVÉT Fizetés

Utánvétes fizetés (Csak Magyarország területén választható fizetési mód)
Ez esetben a csomag ellenértékét készpénzben a Futárnak adod át a csomag átvételekor.

2BANKKÁRTYÁS Fizetés (Barion)

Webáruházunk a BARION által biztosított egykattintásos, egyszerű és biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja Neked.
A biztonságot az garantálja, hogy a webáruházunk a fizetési adataidat egyáltalán nem tárolja. Vásárlásodkor a webáruház átadja a fizetéshez szükséges információkat a BARION biztonságos SSL titkosítással biztosított rendszerének. Ezért a kártyás fizetéshez az internet böngésző programodnak támogatnia kell az SSL (https) titkosítást.

3FIZETÉS ÁTUTALÁSSAL

A rendelés értéke átutalással is kiegyenlíthető.
Amennyiben ezt a fizetési módot választod, a fizetendő végösszeget, a számlaszámot, és az utalás azonosításához szükséges fontos instrukciókat e-mailben küldjük el Neked.

Az átutalást ajándékozás esetén is ajánljuk. Ebben az esetben a címzettnek nem kell a csomagért fizetnie, a számlát pedig külön, postán küldjük el a megjelölt számlázási címre.

A rendelésed az összeg számlánkon történő jóváírását követően készítjük el. A beérkező jóváírásokat naponta 2 alkalommal ellenőrizzük, így nem kell aggódnod, hogy rendelésed elkészítése napokat csúszna.