Vevőszolgálat: (70) 3670456
Belépés
0 termék a kosárban
Képáruház Logo
15% akció - minden katalógus festményre, poszterre faliképre

Nagyon gyorsan és precizen az igényeimnek megfelelő, képet készítettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

D. Judit
2015. november 27.
Köszönjük, hogy minket választottak!

Nagyon gyorsan és precizen az igényeimnek megfelelő, képet készítettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

D. Judit
2015. november 27.

Céginformáció

KÉPÁRUHÁZ – Az online képkeretező műhely

A www.keparuhaz.hu 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.
A képáruház 2005-ben indult útjára, többszáz féle előre nyomtatott dekorációs kép és reprodukció online-bekeretezésére volt lehetőség, széles keretválasztékkal.

A technika fejlődésével előtérbe került a kiváló minőségű, egyedi nyomtatás, mely lehetővé tette, hogy már ne csak előre kinyomtatott posztereket, hanem bármilyen digitális formában rendelkezésre álló képet így akár egyedi nyomtatással készült nyomatokat is keretezzünk.

A digitális fotózás elterjedése miatt rengeteg jó családi fotó készül, ám ezeknek csak töredéke kerül a falra! A KÉPÁRUHÁZ.HU segít a képeket a falra tenni! Akár képkeretről, akár vászonképről van szó, minden esetben azonnali online élethű látványterv segít a legmegfelelőbb falikép elkészítésében!

Természetesen sokan szeretnének klasszikus reprodukciókat: jelenleg már többezer falikép téma áll rendelkezésre, amelyből gyakorlatilag azonnal, bármilyen méretben reprodukciót készítünk, és a kínálat minden héten bővül!

Keretválaszték

A legkedvezőbb árú képkeretektől az exkluzív minőségű képkeretekig nálunk Te is találni fogsz stílusodnak és pénztárcádnak megfelelőt, a Képáruház.Hu Falikép és online Képkeretező webáruházban.

Jó áron dolgozunk!

OLCSÓBBAK VAGYUNK, mint a helyi képkeretező! Nem hiszed? Próbáld ki, tervezz egy képet, vidd el a kereteződhöz és kérj árat tőle! A benzinért is kár volt, hiszen mi mindent megcsinálunk helyetted. Nem kell elmenned sehova, hogy évekig tartó - jó minőségű fotót, képet nyomtass -, keretezőműhelyt sem kell keresned és a szállítással sem kell foglalkoznod. Intézz el mindezt otthonról és várd otthon a kész képet!

A barátaid el lesznek ragadtatva!

Kizárhatod a véletleneket: mi ugyanis előre megmutatjuk, hogyan fog kinézni a kész bekeretezett képed: kiválaszthatod a falad színét, a képkeretet, a paszpartud színét és már láthatod is a munkád gyümölcsét! A barátaid el lesznek ragadtatva, hogy Te magad tervezted!
Online képkeretező műhelyünk - ebben a minőségben – egyedi Magyarországon és a lehető legvalósághűbb élményt biztosítja! Mi hiszünk a kreativitásodban és minden eszközt megadunk hozzá!

A KÉPÁRUHÁZ.HU-t a Képáruház Zrt. üzemelteti.
(1158 Budapest, Késmárk u. 16., adószám: 25162622-2-42, cégjegyzékszám: 01-10-048375)

TÖBBRÉSZES VÁszonkép készítése fotóból is BETŰKÉP szerelmeseknek, kapcsolat- vagy házassági évfordulóra, Valentin-napra