Vevőszolgálat: (70) 3670456
Belépés
0 termék a kosárban
Képáruház Logo
15% akció - minden katalógus festményre, poszterre faliképre

A kép megtervezése, a rendelés visszaigazolása, a kiszállítás minden nagyon gyorsan ment! A kapcsolattartás profi, a vevők elégedettsége a legfontosabb, nagyon örülök, hogy innen rendeltem, és biztos, hogy jövőben is fogok meg rendelni. Őszintén csak ajanlani tudom!

Betti
2015. december 5.
Köszönjük, hogy minket választottak!

“Mindenki a csodájára jár a cégnél"
Kedves Képáruház! A legnagyobb kihívást a választás jelentette a sok szép kép közül! Végül sikerült és mindenki a csodájára jár a cégnél!

Mónika, 2017. október 27.
PDF Vélemények
Vélemények
Olvass bele a legutóbbi 1.000 cenzúrázatlan vásárlói véleménybe!

Céginformáció

KÉPÁRUHÁZ – Az online képkeretező műhely

A www.keparuhaz.hu 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.
A képáruház 2005-ben indult útjára, többszáz féle előre nyomtatott dekorációs kép és reprodukció online-bekeretezésére volt lehetőség, széles keretválasztékkal.

A technika fejlődésével előtérbe került a kiváló minőségű, egyedi nyomtatás, mely lehetővé tette, hogy már ne csak előre kinyomtatott posztereket, hanem bármilyen digitális formában rendelkezésre álló képet így akár egyedi nyomtatással készült nyomatokat is keretezzünk.

A digitális fotózás elterjedése miatt rengeteg jó családi fotó készül, ám ezeknek csak töredéke kerül a falra! A KÉPÁRUHÁZ.HU segít a képeket a falra tenni! Akár képkeretről, akár vászonképről van szó, minden esetben azonnali online élethű látványterv segít a legmegfelelőbb falikép elkészítésében!

Természetesen sokan szeretnének klasszikus reprodukciókat: jelenleg már többezer falikép téma áll rendelkezésre, amelyből gyakorlatilag azonnal, bármilyen méretben reprodukciót készítünk, és a kínálat minden héten bővül!

Keretválaszték

A legkedvezőbb árú képkeretektől az exkluzív minőségű képkeretekig nálunk Te is találni fogsz stílusodnak és pénztárcádnak megfelelőt, a Képáruház.Hu Falikép és online Képkeretező webáruházban.

Jó áron dolgozunk!

OLCSÓBBAK VAGYUNK, mint a helyi képkeretező! Nem hiszed? Próbáld ki, tervezz egy képet, vidd el a kereteződhöz és kérj árat tőle! A benzinért is kár volt, hiszen mi mindent megcsinálunk helyetted. Nem kell elmenned sehova, hogy évekig tartó - jó minőségű fotót, képet nyomtass -, keretezőműhelyt sem kell keresned és a szállítással sem kell foglalkoznod. Intézz el mindezt otthonról és várd otthon a kész képet!

A barátaid el lesznek ragadtatva!

Kizárhatod a véletleneket: mi ugyanis előre megmutatjuk, hogyan fog kinézni a kész bekeretezett képed: kiválaszthatod a falad színét, a képkeretet, a paszpartud színét és már láthatod is a munkád gyümölcsét! A barátaid el lesznek ragadtatva, hogy Te magad tervezted!
Online képkeretező műhelyünk - ebben a minőségben – egyedi Magyarországon és a lehető legvalósághűbb élményt biztosítja! Mi hiszünk a kreativitásodban és minden eszközt megadunk hozzá!

A KÉPÁRUHÁZ.HU-t a Képáruház Zrt. üzemelteti.
(1158 Budapest, Késmárk u. 16., adószám: 25162622-2-42, cégjegyzékszám: 01-10-048375)

TÖBBRÉSZES VÁszonkép készítése fotóból is BETŰKÉP szerelmeseknek, kapcsolat- vagy házassági évfordulóra, Valentin-napra