Barion Pixel
×
Vevőszolgálat: +36 (70) 3670456
Belépés
0 0 termék a kosárban
Képáruház Logo
Képáruház Logo
×
Balatoni Képek
Kategóriák

Created with Sketch.
Nagyon szép minőségben elkészített saját képeket kaptunk, nagyon segítőkész emberektől :) tuti, hogy fogunk még innen rendelni.

F. Brigitta
2021. sugusztus 8.
Köszönjük, hogy minket választottak!

Alkotói Partnerprogram - nyiss saját galériát, add el képeid

Alkotói Partnerprogram - nyiss saját galériát, add el képeid

Alkotói Partnerprogram - nyiss saját galériát, add el képeid

1Képáruház.Hu Alkotói Partnerporgram

Nyisd meg saját kiállításod és add el a képeid!

Virtuális, online galéria

Fotóművész, illusztrátor, grafikus vagy festőművész vagy? Hagyományos technikákat használsz vagy a digitális képalkotás a szenvedélyed? Sokan kedvelik a képeid, de nem tudod hogyan tedd megvásárolhatóvá őket?

Amennyiben saját alkotói tevékenységet folytatsz és műveidről rendelkezel jó minőségű, nyomtatásra is alkalmas digitális képanyaggal, úgy lehetőséget adunk, hogy saját bemutatótermet, egy virtuális KÉPGALÉRIÁT nyiss nálunk.

A képeidet így nemcsak megtekinthetik a rajongóid, hanem azok másolatát poszterként, vászonképként vagy akár keretezett faliképként, azonnal meg is vásárolhatják, ezzel támogatva Téged.

Te magad határozod meg a képek felhasználásának Jogdíját (Licensz díj) is, amely a megrendelt termék árába is beépül, és amely természetesen Téged illet. Ezen felül Téged illet az elkészült termék eladási árának egy része is.

Hogyan működik?

Jelentkezésed elfogadását követően létrehozunk egy saját virtuális KÉPGALÉRIA felületet számodra, amelyre feltöltheted digitális formátumú képeid.

A galériádhoz fényképes bemutatkozást is biztosítunk. Minden képed elnevezheted és leírást is fogalmazhatsz meg hozzá.

A KÉPGALÉRIÁDhoz saját linket is kapsz pl: "https://www.keparuhaz.hu/muveszneved/" melyet hirdethetsz, vagy megoszthatsz ismerősi és támogatói körödben.

Ide kattintva találhatsz egy példa oldalt is: https://wwww.keparuhaz.hu/kisskrisztiii

A galériádban található képekből a webáruházunkon keresztül az érdeklődők könnyedén reprodukciókat rendelhetnek házhozszállítással, melyet bankkártyával online kis is fizethetnek.

Mit rendelhetnek a képeimből?

A képeidből az alábbi terméktipusokat rendelhetik a vevőid kíváló minőségben:

  • poszter nyomatot,
  • vászon nyomatot,
  • vakrámázott vászonképet,
  • keretezett képet,
  • tapétát

Minden termék nagy szakértelemmel és maximális odafigyeléssel készül saját műhelyünkben, a vásárlók részére pedig gondos csomagolásban szállítjuk.

Hogyan értesülök az eladásokról?

Galériád adminisztrátori oldalán minden eladást nyomon követhetsz, ezen kívül naponta egy alkalommal automatikusan e-mail értesítést is kapsz, amennyiben az azt megelőző 24 órában eladás történt.

2Jelentkezés az Képáruház Alkotói Programba

Hasznos és fontos tudnivalók a jelentkezésről

Elsősorban olyan fotósok, grafikusok, alkotók jelentkezését várjuk, akik nyilvánosan is felvállalják alkotói tevékenyésgüket. Ez azt jelenti, hogy van nyilvánosan is elérhető bemutatkózó oldaluk, és akár saját weboldalon, akár a közösségi oldalak valamelyikén (instagram, facebook page, deviantart ... stb.) is elérhetőek a munkái.

Természetesen az "offline" hagyományos jelenlétet is ideértjük, tehát ha már volt saját kiállításod, esetleg nyomtatott albumod jelent meg, akkro is nagy örömmel várunk a programban.

Ajánljuk figyelmedbe a Gyakran Ismételt Kérdések elolvasását is.

Hogyan jelentkezhetek?

Amennyiben eldöntötted, hogy jelentkezni szeretnél, kérjük töltsd ki az alábbi jelentkezési kérdőívet.

Jelentkezésedet követően néhány napon belül keresni fogunk. Amennyiben további kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken:

Alkotói Partnerprogram
partnerprogram@keparuhaz.hu

+36 (70) 367 0456