Barion Pixel
×
Vevőszolgálat: (70) 3670456
Belépés
0 0 termék a kosárban
Képáruház Logo
Képáruház Logo
×
Balatoni Képek
Kategóriák

A megrendeléstől az átvételig 3 munkanap telt el. Ráadásul egyedi képet, egyedi méretben rendeltem. A kép csodálatos, kifogástalan a minősége, olyan, mint amilyen az ügyintézés volt. Sajnos nem ehhez vagyunk hozzászokva, remèlem ilyenek maradnak, másoknak is ajànlani fogom. Köszönettel:

T. Imre
2015. november 26.
Köszönjük, hogy minket választottak!

“Gyönyörű szép munka, kíváló minőség"
A megrendelés könnyen ment, átlátható, kezelhető a weboldal, ami szerintem nagyon fontos. A rendelés lebonyolítása gyorsan és gördülékenyen zajlott. Pár nap alatt már kézhez is kaptam a képet. Ajándékba rendeltük, a hatás nem maradt el, édesanyám megkönnyezte a képet. Gyönyörű szép munka, kíváló minőség. Minden ismerősömnek ajánlani fogom. Nagyon köszönjük. :)

Reni, 2017. április 2.
PDF Vélemények
Vélemények
Olvass bele a legutóbbi 1.000 cenzúrázatlan vásárlói véleménybe!

Poszternyomtatás saját fényképből is

POSZTER NYOMTATÁS - Otthonra

A posztert természetesen nem a nappalidba javasoljuk. Mégis lehet helye Nálad!

Mit szólnál a garázshoz? A műhelyhez? A pincéhez vagy a padláshoz?

Lepd meg a párod egy új poszterrel,

  • kedvenc söréről, sportolójáról,
  • kedvenc csapatáról,
  • kedvenc autójáról, motorjáról,
  • kedvenc hobbyjáról,
  • vagy akár kedvenc családjáról!

Ez lesz az ő kedvenc "látképe", miközben hobbizik, barkácsol! Egy ilyen 2-3000 Ft-os ajándékkal tuti feldobod a napját, s mindig eszébe fogsz jutni róla. Ha netán elhasználódik, koszolódik az sem akkora nagy a baj, jöhet a következő! Gondolj a párodra, és szerezd meg a meglepetés édes pillanatának élményét magadnak!


Nálunk egészen 20 cm-től több méterig rendelheted meg a saját posztered.

És mi a helyzet a tinédzserek szobáival?

Legyél "jó fej" szülő, és lepd meg a gyermeked olyan poszterrel, ami illik a szobájához, vagy ami még jobb: ülje le mellé most, és válasszatok együtt poszter témát, és közben formáld, támogasd az ízlését azzal, hogy ha már Twilight poszter kell hogy a szoba dísze legyen, legalább "menjen" a szoba falszínéhez!

Keressétek meg együtt,

  • kedvenc együttesének, énekesének posztereit,
  • kedvenc filmjeinek plakátjait,
  • kedvenc x-box játékának posztereit,
  • kedvenc színészének képeit,
  • kedvenc motorjának, autónak poszterét,

Jövőre ugyan lecserélheted az összeset, de pár ezer forintért nagyot lépsz előre fiad/lányod szemében egy ilyen gesztussal!

Ha nálunk nem találod, a GOOGLE a "barátod"!
Biztosan találsz az Interneten jó minőségben, klassz témákat!
Ha nem tudod, hogyan kell jó minőségben képet találni, hamarosan írunk róla! Vagy iratkozz fel hírlevelünkre (az oldal alján találod), és értesülsz a jó témákról!

POSZTER NYOMTATÁS – Közületeknek, cégeknek

Természetesen – ahogyan képkeretezést, vászonkép készítést – úgy vállalunk poszter illetve plakát nyomtatást cégek, közületek részére is. Mennyiségi rendelés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy egyedi árral szolgálhassunk!

Nagyobb megrendelés esetén, érdeklődj kedvezményeink felől telefonon a (70) 3670456 telefonszámon.
MINŐSÉG

A minőséggel ma már nem kell kompromisszumot kötnöd sem Neked, sem nekünk.

Az általunk használt nyomtatók a legkorszerűbb technikákat képviselik. A poszternyomtatáshoz használt papír alapanyagok kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy kiváló ám kedvező árú szolgáltatást nyújthassunk.

A nyomtatáshoz használt speciális tintákkal - évtizedekig színhű nyomatokat készítünk Neked, élénk színekkel.

(Ha a technikai részletekre vagy kíváncsi: PIGMENT Tintarendszer, MicroPiezo TFP fej és Epson UltraChrome K3 tinták képviselik a minőséget, Vivid Magenta tintatechnológiával kiegészülve. A nyomat a szobában akár 75 évig színálló! A nyomtató nyolcféle alapszínből állítja elő a végső színeket, 3,5 pikoliteres tintacseppek formájában juttatja a hordozóra (papírra, vászonra) a nyomtató. A megfelelő minőséget ezen felül a fent bemutatott PreciseColor™ , és AccuPhoto™ HDR technológiák garantálják.)