×
Vevőszolgálat: (70) 3670456
Belépés
0 0 termék a kosárban
Képáruház Logo
Képáruház Logo
×
18% Fényképes Vászonkép Akció
Kategóriák

A megrendeléstől az átvételig 3 munkanap telt el. Ráadásul egyedi képet, egyedi méretben rendeltem. A kép csodálatos, kifogástalan a minősége, olyan, mint amilyen az ügyintézés volt. Sajnos nem ehhez vagyunk hozzászokva, remèlem ilyenek maradnak, másoknak is ajànlani fogom. Köszönettel:

T. Imre
2015. november 26.
Köszönjük, hogy minket választottak!

“Fantasztikus munkát végeztek"
Nagyon hálás vagyok, hogy figyelmeztettek az általam feltöltött egyedi kép minőségének gyengeségéről, ennek ellenére én kénytelen voltam azt elfogadni, de a végeredmény számomra így is csodálatos lett. Fantasztikus munkát végeztek, boldogan rakom ki a falamra!

Júlia, 2017. április 5.
PDF Vélemények
Vélemények
Olvass bele a legutóbbi 1.000 cenzúrázatlan vásárlói véleménybe!

Képkeretezés Online

KÉPKERETEZÉS - ONLINE

Az igazán klasszikus és mindenhol jól mutató megoldás: a keretezett kép!
És itt át is adjuk Neked a műhelyt: szerencsére nem kell nehéz és veszélyes képkeretező szerszámokkal bajlódnod, biztonságosan bekeretezhetsz bármilyen általad választott, vagy feltöltött képet!

Így működik:

1 Tölts fel, vagy
válassz egy képet
2 Add meg, mekkora képet szeretnél
3 Válassz a 100 féle keret közül
4 Tedd elegánssá
egy paszpartuval
5 Gratulálunk:
készen vagy!

1Tölts fel, vagy válassz egy képet

Akár a katalógusunkból is választhatsz, de feltöltheted és bekeretezheted a kedvenc fényképedet is. Inspirációra van szükséged?
A "Tippek trükkök" alatt olyan weboldalakat ajánlunk, ahonnan – ugyan kizárólag saját célodra – jó minőségű és izgalmas képeket találhatsz, de a Google képkeresője is a segítségedre lehet! Ne feledd: minél jobb minőségű a feltöltött képed, annál szemet gyönyörködtetőbb lesz a végeredmény.

Képeket és fényképeidet feltölteni a "Galériám" menüpont alatt tudod, az általad feltöltött képeket természetesen csak Te fogod látni.

2Válassz helyet (és méretet) a képednek!

Hova szeretnéd a képet? Mekkora hely van ott? Biztosan régen kinézted már a helyét: mérd le, mekkora kép passzol oda, hagyj egy kis tért körülötte. Állítsd be az online keretezőben a vágyott kép szélességét. Segítségként a képkeret belső és külső méretét is kiszámoljuk Neked.
3Válassz a 100 féle keret közül

FA képkeretből több mint 70 féle, alumínium képkeretből több mint 20 féle áll rendelkezésedre. Igyekeztünk úgy kialakítani a képkeret léc kínálatot, hogy találj Magadnak megfelelőt!

Rajtad áll melyiket választod. A minimál design-nal berendezett otthonokban közkedvelt szögletes fekete vagy barna lécektől, a rusztikus hatású aranyozott képkeretléceken át az irodákban is kedvelt fényes, alumínium keretekig: megtalálod a számításod.

A kedvező árfekvésű "ÖKO" kereteket megjelöltük!
4Válassz paszpartut

Igazán elegáns megoldás, ha paszpartut is választasz. A kép témáját utánozhatatlan módon emeli ki. S habár a fehér paszpartu szinte minden esetben jó választás, érdemes játszani a paszpartu színeivel, mert ha sikerül a szobához, falhoz, keretléchez legmegfelelőbbet megtalálnod, mindenki a műved csodájára fog járni.KERETES KÉPEK és DEKORÁCIÓ az irodába?

Ha már meguntad az iroda hosszú folyosójának üres falait: itt az idő, hogy cselekedj. Szólj a HR-esnek, marketingesnek, irodavezetőnek, hogy most már nincs helye kifogásnak: a www.keparuhaz.hu az az oldal, ahol az asztaltól sem kell felállni ahhoz, hogy berendezzétek az irodát! Büszke vagy a cég sikereire? Mutasd meg!
Mutasd meg termékeid, díjaid, híres ügyfeleid, ahogy éppen Nálad jártak!

A képek nem hiányozhatnak egy szépségszalon, fitnessz szalon, szálloda vagy étterem falairól sem! A téma adott a vállalkozásodban: mi eszközt adunk hozzá,
Te pedig stílust viszel a hétköznapjaitokba! Az otthon is fontos, de ne feledd: életünk nagy részét a munkahelyen töltjük: miért ne tennéd otthonossá?

Nagyobb megrendelés esetén, érdeklődj kedvezményeink felől telefonon a (70) 3670456 telefonszámon.

MINŐSÉG

A minőséggel ma már nem kell kompromisszumot kötnöd sem Neked, sem nekünk.

Az általunk használt nyomtatók a legkorszerűbb technikákat képviselik. A poszternyomtatáshoz használt papír alapanyagok kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy kiváló ám kedvező árú szolgáltatást nyújthassunk.

A nyomtatáshoz használt speciális tintákkal - évtizedekig színhű nyomatokat készítünk Neked, élénk színekkel.

(Ha a technikai részletekre vagy kíváncsi: PIGMENT Tintarendszer, MicroPiezo TFP fej és Epson UltraChrome K3 tinták képviselik a minőséget, Vivid Magenta tintatechnológiával kiegészülve. A nyomat a szobában akár 75 évig színálló! A nyomtató nyolcféle alapszínből állítja elő a végső színeket, 3,5 pikoliteres tintacseppek formájában juttatja a hordozóra (papírra, vászonra) a nyomtató. A megfelelő minőséget ezen felül a fent bemutatott PreciseColor™ , és AccuPhoto™ HDR technológiák garantálják.)