Barion Pixel
×
Vevőszolgálat: +36 (70) 3670456
Belépés
0 0 termék a kosárban
Képáruház Logo
Képáruház Logo
×
Fotó Tapéta akció 20%
Kategóriák

Nagyon gyorsan és precizen az igényeimnek megfelelő, képet készítettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

D. Judit
2015. november 27.
Köszönjük, hogy minket választottak!

“Gyönyörű szép munka, kíváló minőség"
A megrendelés könnyen ment, átlátható, kezelhető a weboldal, ami szerintem nagyon fontos. A rendelés lebonyolítása gyorsan és gördülékenyen zajlott. Pár nap alatt már kézhez is kaptam a képet. Ajándékba rendeltük, a hatás nem maradt el, édesanyám megkönnyezte a képet. Gyönyörű szép munka, kíváló minőség. Minden ismerősömnek ajánlani fogom. Nagyon köszönjük. :)

Reni, 2017. április 2.
PDF Vélemények
Vélemények
Olvass bele a legutóbbi 100 cenzúrázatlan vásárlói véleménybe!

Ajándék Ötletek - Valentin napra, Házassági évfordulóra

Ajándékötletek Valentin-napra, házassági évfordulóra, szerelmednek

1. "Betű-És-Kép" - Szerelmes szavakkal és egy közös képpel!

Betűkép Ajándék Valentin napra, Házassági évfordulóra Tökéletes ajándék: dekorál - mint egy kép, olvashatod - mint egy könyvet, rápillanthatsz - mint a kedvenc fényképedre. Egyetlen kép - a Te szavaiddal körülvéve, s ahányszor ránéz majd az ajándékozott, garantáltan mindig Te jutsz eszébe. A kép négyzet alakú és 20x20cm-től akár 60x60cm-es méretig is rendelhető!

Így készül:

 • 1. Válassz háttérszínt
 • 2. Keress egy számotokra kedves fotót
 • 3. Küld 10-30 szerelmes szót

Mi a fentiek alapján megtervezzük a betűképed amit áruházunkban vászonképként, keretes képként, poszterként is megrendelhetsz!
Más színt szeretnél? Nem gond! A megrendelésben megadhatod a saját színelképzelésed is!

Betűkép ajándék baba kislány baba születésére Betűkép ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék Betűkép ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék
"Betű-És-Kép" Tervezés
A végső dekorkép ára a tervezési díjból (2.500 Ft) + az általad választott kép árából adódik össze. Az elkészült vízjelezett terveket digitális formátumban (JPG) küldjük el Neked, amelyet az áruházba feltöltve vászonképet, keretes képet rendelhetsz belőle az általad választott méretben.
7.490 Ft-tól

Nincs két egyforma kép! Minden képet a megadott szavakkal készítünk el, így tökéletesen egyedi lesz.

Megrendelem2. "Minden itt kezdődött" - a Ti szerelmes térképetek

személyes ajándék kép Valentin-napra, évfordulóra Térképes vászonkép évfordulóra Ez az a kép, amit pár másodpercig nézni kell, hogy vajon ebben mi is a szerelmes? Ugye közben rájöttél? :-)

Igen, dekorképet készítünk az első találkozásotok helyszínéből!


Te csak mondd meg hol történt: legyen az város, vagy domb, egy tér, vagy egy Balaton-parti pad: küldd el nekünk minél pontosabban (legpontosabb ha egy Google Maps linket küldesz) és mi elkészítjük az emlékezetes képet! Természetesen külföldi helyszíneket is elkészítünk!

"Minden itt kezdődött" - Tervezés
A szolgáltatás díja a kép megtervezését tartalmazza. Az előzetes tervet a Képáruház.Hu oldalon feltöltve használhatod falikép, vászonkép, poszterkép megrendelésére.
6.690 Ft-tól

Nincs két egyforma kép! Minden kép tökéletesen egyedi lesz.

Megrendelem3. "LOVE STORY" - a Ti sztoritok

személyes ajándék kép Valentin-napra, évfordulóra Térképes vászonkép évfordulóra Minden párnak saját "Love Strory"-ja van! Gondoltál már rá, hogy időrendbe tedd és képpé varázsold? Nos, ha nem, mi most megtettük helyetted.

Elegáns, letisztult dekorképet készítünk a kapcsolatotok mérföldköveivel.

Elkészítettük a kapcsolatok jellemző állomásainak grafikáit (eljegyzés, esküvő, összeköltözés, gyermek érkezése) - és innen már Tiéd a pálya. Gondold át mik voltak a fontosabb dátumok, fogalmazz meg akár saját "mérföldkő" feliratokat, a - maximum 6 esemény - sorrendjét is tetszés szerint csereberélheted, vagy akár ki is hagyhatsz belőle.

"Love Story" - Tervezés
A szolgáltatás díja a kép megtervezését is tartalmazza. Az előzetes tervet a Képáruház.Hu oldalon feltöltve használhatod falikép, vászonkép, poszterkép megrendelésére.
7.490 Ft-tól

Nincs két egyforma kép! Minden kép tökéletesen egyedi lesz.

Megrendelem4. "Meg van írva a Csillagokban" - a Ti égboltra írt szerelmetek

személyes ajándék kép Valentin-napra, évfordulóra személyes ajándék kép Valentin-napra, évfordulóra Ez a kép önmagában is klasszul mutat, de amitől igazán különleges, hogy egy valódi csillagállással is el tudjuk készíteni Nektek!

Hogy ez mit jelent? Ha elkülditek pl. az esküvőtök pontos dátumát, óráját, percét, valamint, hogy hol történt meg (melyik városban) a nagy esemény, akkor mi, egy erre specializált szoftverrel, elkészítjük az akkori, valódi égboltképet, az éppen aktuális csillagállással! Hát nem fantasztikus? Egy kép, amin a Ti házasságkötések pillanatát ábrázoló pontos csillagállás található! Mi imádjuk...

3 verzióban kérheted:
1, Valódi csillagállással, névvel vagy monogrammal 2, Valódi csillagállással, csillagképekkel (de név vagy monogram nélkül) 2, Nem valódi csillagállással, névvel vagy monogrammal Megrendelheted nem valódi csillagállással is, úgy az ár is kedvezőbb, illetve kérheted felirat nélkül, a csillagképeket feltüntetve.

Tervezés valódi csillagállással
Horoszkóp szoftverrel elkészítjük a valódi csillagállásotokat!
8.190 Ft-tól
Tervezés - nem valódi csillagállással
Ez esetben az általunk adutt normál csillagkép háttérrel készítjük el a képet!
6.690 Ft-tól

Nincs két egyforma kép! Minden kép tökéletesen egyedi lesz.

Megrendelem5. "Névre szól!" - Betűkép a kedvesednek, a Te szavaiddal

anyák napi személyes ajándék kép Legyen ez a kép egy személyes vallomás: írd össze mit szeretsz a kedvesedben, mitől tartod nagyra, miért Őt választottad, és mi akár szív alakba akár négyzet alakba öntjük. :) Szedd össze magad: és az öröm határtalan lesz!

Milyen alkalomra?

 • Névnapra
 • Születésnapra
 • A párodnak csak úgy
 • Évfordulóra
 • A legjobb barátodnak, barátnődnek és magadnak is!
 • A kedvenc kollégátoknak
 • Bármilyen helyiségbe, amit személyesebbé tudsz tenni általa

A kép jellemzői:

A szavak háttere krétatábla fekete, tehát kb. mint az iskolapadban, erre kerülnek a szavak, amelyeket krétaszerűen írunk a képre. Kattints bármelyik képre és közelről is szemügyre veheted!

Így készül:

 • 1. Add meg a nevet! Lehet a keresztnév, lehet becenév, Te döntöd el!
 • 2. Írd le a szavakat, amelyek szerinted jellemzik a "célszemélyt" :)
 • 3. Válaszd ki a kép színét

Mi a fentiek alapján elkészítjük a látványtervet, ami ha tetszik, akkor vászonképként, keretezett képként vagy akár poszterként is megrendelheted!

Névre szóló ajándék
Névre szóló ajándék
Névre szóló ajándék
Névre szóló ajándék
Névre szóló ajándék
Névre szóló ajándék
Névre szóló ajándék
"Névre szól!" - Betűkép Tervezés
A szolgáltatás díja a betűkép megtervezését is tartalmazza. Az előzetes tervet a Képáruház.Hu oldalon feltöltve használhatod falikép, vászonkép, poszterkép megrendelésére.
7.490 Ft-tól

Nincs két egyforma kép! Minden képet az általad megadott szavakkal készítünk el, tökéletesen egyedi lesz.

Megrendelem6. "Híres Párok" - Ti is közéjük tartozhattok!

Ajándék Valentin napra, Házassági évfordulóra Ez a kép minden tekintet odavonz. Grafikusaink nagy gonddal rajzolták a háttereket, válogatták a betűtípusokat, a színeket, mire összeállt ez a képtípus. Kreatív csapatunk nagy elánnal válogatta hírességeket - és bizony most már mindannyian tudjuk azt is, ki "Suzie & Jolly". Bár ők ebből a körből kimaradtak... Lépjetek be Ti is a híres párok közé, és ámítsátok el az otthonotokba belépő barátaitokat ezzel a nagyszerűen dekoráló képpel. Esküvői vagy baráti párnak ajándéknak keresve sem találsz ötletesebbet.

Így készül:

 • 1. Add meg a pár nevét
 • 2. Válassz a "sablonok" közül

Mi a fentiek alapján megtervezzük a betűképed amit áruházunkban vászonképként, keretes képként, poszterként is megrendelhetsz!

Ajándék Valentin napra, Esküvőre, Házassági évfordulóra Ajándék Valentin napra, Esküvőre, Házassági évfordulóra Ajándék Valentin napra, Esküvőre, Házassági évfordulóra
Ajándék Valentin napra, Esküvőre, Házassági évfordulóra
"Híres Párok" Tervezés
A szolgáltatás díja a kép megtervezését is tartalmazza, a terveket digitális formátumban (JPG) küldjük el, amelyet az áruházba feltöltve vászonképet, keretes képet rendelhetsz belőle az általad választott méretben.
7.490 Ft-tól

Megrendelem7. "Fába-Vésett-Szerelem" szerelmes kép, a neveitekkel

Az örökké tartó szerelem egyik jelképe: a fába vésett szív, és a szerelmes nevek. Ha legszívesebben Te is belevésnéd a neveteket egy fába, de sosem tennél ilyet mert ellenkezik az elveiddel, akkor ez egy nagyszerű megoldás Neked! A kép különlegességét az adja, hogy indirekt: önmagában is szép kép, amelyen - diszkréten - de Ti vagytok rajta. Ne feledd, minden párkapcsolat kép a lakásban: erősít Benneteket!

Így készül:

 • 1. Add meg a két NEVET a megrendelőlapon
 • 2. Válaszd ki, hogy négyzet, vagy téglalap formában szeretnéd inkábba
 • 3. Válaszd ki, hogy a fekete-fehér, vagy színes verziót szeretnéd-e

Mi a fentiek alapján elkészítjük a saját szerelem-fa képeteket, amit ezután faliképként is megrendelhetsz, akár 60cm-es méretben is!

Betűkép készítése, szavakból vászonkép, szerelem, ajándék   Betűkép készítése, szavakból vászonkép, szerelem, ajándék
Prémium "Szerelem-Fába-Vésve" Tervezés
A szolgáltatás díja a kép megtervezését is tartalmazza.
7.490 Ft-tól

Megrendelem8. "Homokba-Rajzolt-Szerelem" szerelmes kép, a neveitekkel

Klasszikus szerelmes kép: a tengerpart homokjába rajzolt szív a nevetekkel. De ezt nem fogják elmosni a hullámok, szerelmetek szimbolikusan is örök lesz :-) Grafikusaink rendkívüli kifinomult technikával élethűen a homokba rajzolják a neveiteket. Külön figyelmetekbe ajánljuk, a speciálisan átalakított fekete-fehér verziót, ami kíválóan mutat az elegánsabb terekben is.

Így készül:

 • 1. Add meg a neveiteket
 • 2. Válassz a 3 féle kép közül
 • 3. Válassz, hogy fekete-fehér, vagy színes verziót szeretnél

Mi a fentiek alapján elkészítjük a saját tengerparti szerelmes képeteket, amit ezután faliképként is megrendelhetsz, akár 60cm-es méretben is!

Ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék Ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék Ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék
Ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék Ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék Ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék
"Homokba-Rajzolt-Szerelem" Tervezés
A szolgáltatás díja a kép megtervezését is tartalmazza.
6.990 Ft-tól

Megrendelem


9. "Forma-És-Szerelem" Betűkép - a Ti szerelmes szavaitokkal

betűkből szavakból vászonkép készítése A tipográf, csak szöveget tartalmazó képek nagyon menők! Itt ráadásul Te adod meg a szavakat, mi pedig az általad választott szerelmes formába "öntjük" őket! Egyedi ajándék esküvőre, kapcsolat- vagy házassági évfordulóra, Valentin-napra! A kép négyzet alakú és 20x20cm-től rendelhető!

Így készül:

 • 1. Válassz alakot (szív, csók, stb.)
 • 2. Válassz színkombinációt (betű, háttér)
 • 3. Írj egy 10-70 szóból álló szöveget

Mi a fentiek alapján elkészítjük a látványtervet, ami ha tetszik, akkor vászonképként is megrendelheted!
Más színt szeretnél? Nem gond: a megrendelőlapon lehetőséged van saját színkombinációt megadni!

Milyen szavakat használj? Rád van bízva...de...írunk egy kis szóhalmazt ötletadónak:
2014, gábor és brigi, édesem, szeretlek, a konyhában, az ágyban, kis pöttyöslabdám, pöttömpanka, séták a parton, pizza és jóbarátok, siófoki naplemente, reggeli ébredés, napsugaram, Te & Én, együtt örökké, I LOVE YOU, valentin-nap, házassági évfordulónk, tőlem neked, boldogság, szerelem, fergeteges, szuper, imádlak, mindig veled, mindig együtt, még 100 évig, rád gondolok, hívj fel most, bicikli stb... :-)

Betűkép ajándék baba kislány baba születésére Betűkép ajándék baba kisfiú baba születésére Betűkép ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék Betűkép ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék Betűkép ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék
Betűkép ajándék baba kislány baba születésére Betűkép ajándék baba kisfiú baba születésére Betűkép ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék Betűkép ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék Betűkép ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék
Prémium "Forma-És-Szerelem" Betűkép Tervezés
A szolgáltatás díja a betűkép megtervezését is tartalmazza, a terveket digitális formátumban (JPG) küldjük el. Ajánlott szó- és kifejezésmennyiség: 10-30 db
6.990 Ft-tól

Nincs két egyforma kép! Minden képet a megadott szavakkal készítünk el, így tökéletesen egyedi lesz.

Megrendelem


10. "Betű-És-Kép-Instant" a szerelmes szavakat mi adjuk, a fotót Te!

Ideális megoldás ha egyedi szerelmes ajándékot szeretnél, de a gyorsaság is fontos. Ennél a képnél a SZAVAK már adottak (a legszebb szerelmes szavakat válogattuk össze), Te pedig a FOTÓTOKAT adod hozzá! Így készülhet el a saját pozitív szerelmi, kapcsolati energiát sugárzó képeteket. Meglásd, akárhányszor rápillantotok majd, minden alkalommal erősödni fog az összetartozás érzése! Ez a megoldás GYORSABB is, hiszen itt nem szükséges látványterv: egyszerűen beillesztjük a FOTÓDAT a helyére, kicsit igazítunk rajta, hogy a legjobban mutasson és már kész is.

Így készül:

 • 1. Válassz színverziót
 • 2. Válassz egy fényképet

Mi a fentiek alapján elkészítjük a képet amit vászonképként, poszterként, keretes képként is megrendelhetsz!

Betűkép ajándék baba kislány baba születésére Betűkép ajándék baba kisfiú baba születésére Betűkép ajándék házassági- és kapcsolat évfordulóra, valentin napi ajándék
Prémium "Betű-És-Kép-Instant" Tervezés
A szolgáltatás díja a betűkép megtervezését is tartalmazza. A tervet csak a Képáruház.Hu oldalon feltöltve használhatod falikép, vászonkép, poszterkép megrendelésére.
5.990 Ft-tól

Megrendelem

11. "SZÍV ALAKÚ Fotókollázs" tervezés

Ez a kollázs nagyszerűen alkalmas arra, hogy egy klassz közös élményetek hangulata mindig előttetek legyen! A sok színes kép, együtt felidézheti egy színes nyaralás, egy klassz év, egy fotózás, vagy egy hosszú hétvége emlékeit. De lehet egy konkrét esemény - pl. ESKÜVŐ - emléke is! Nagy méretben mutat igazán jól, ezért minél több (ajánlottan legalább 60-80) képet kérünk hozzá. Ennél a kollázsnál a képeket nem retusáljuk, hanem szív vagy az általad kitalált alakban, formában helyezzük el. Választhatsz, vagy sugallhatsz háttérképet és grafikus kollégáink elkészítik Neked a látványtervet, amit jóváhagyásod után véglegesítünk.

Így készül:

 • 1. Elküldöd nekünk a legalább 60-80 képet amiből a kollázst szeretnéd
 • 2. Választasz háttérképet
 • 3, Elkészítjük a látványtervet, és elküldjük Neked jóváhagyásra
 • 4. Te kiválasztod és ha szeretnéd, vászonképet, posztert készítünk belőle a kívánt méretben

Heart summer collage

"SZÍV ALAKÚ Fotókollázs" tervezés díja:
A kollázs minimum 60, maximum 150 képet tartalmazhat
8.000 Ft
 
5.000 Ft
(bevezető ár)
"EGYEDI ALAKOS Fotókollázs" tervezés díja:
A kollázs alakját Te választod meg, olyan alakban készítjük el, amilyenben Te szeretnéd! A kollázs minimum 60, maximum 150 képet tartalmazhat
14.000 Ft
 
7.000 Ft
(bevezető ár)

A szolgáltatás díja a képkollázs digitális formátumban való elkészítését tartalmazza.
Megrendelés: info@keparuhaz.hu

Megrendelem


12. Prémium "BOX Képkollázs" készítés

BOX Kollázs 48+1Levesszük a válladról a képvágások, a színigazítások, a színszűrő layerek, a szoftvertelepítések és photoshop trükkök terhét. Professzionális grafikus kollégáink egyedülálló fotókollázst készítenek fényképeidből: a végeredményből készített vászonkép pedig egy életen át a falad dísze lehet!

  Ideális ajándékötlet!
 • "A nagy nap" - kíváló emlék az esküvőről, szép ajándék házassági évfordulóra
 • nagyszülőknek ajándékötlet karácsonyra, születésnapra, anyák napjára vagy csak a lakás díszeként
 • "A baba első éve" - örök kedvenc képek az első évből, soha ennyi fotó nem készül mint ekkor
 • "Óvodás évek"
 • "Görögország 2012" - egy nyaralás képei
 • "Best of 2013" - az év legjobb pillanatai

Ez a fotókollázs attól karakteres, hogy az általad kijelölt nagyobb képet több kisebb kép szabályos rendben vesz körül. S bár a képek különbözőek, mégis hasonló színvilágúra hozzuk őket. Add át nekünk a munka örömét, és minden kis képkocka úgy lesz elkészítve, hogy ne legyen senki "félbevágva", valóban a téma legyen középen minden képen.

Igény szerint felirattal, vagy nélküle. Minden kollázst személyesen készítünk, majd 3 féle színvilágban látványtervet küldünk Neked, és nem nyugszunk, amíg nem leszel teljesen elégedett vele.

A Prémium BOX 49 Fotókollázs tervezés díja:
15.000 Ft
 
7.500 Ft
(bevezető ár)
A Prémium BOX 65 Fotókollázs tervezés díja:
 
20.000 Ft
 
10.000 Ft
(bevezető ár)

A kollázsokról részletesebben a KOLLÁZS oldalunkon olvashatsz.
Megrendelem


13. Prémium "Két-Név" Betűkép

Ha több mondanivalód van... akkor ezt a képet ajánljuk. Itt néhány mondatban elmondhatod amit szeretnél ...akár barátságról, akár szerelemről van szó, a saját szavaiddal megírt képpel biztosan célba érsz! Ennél a képnél nem csak a két nevet adhatod meg, de a teljes szöveget Te írod meg. Ez az ajándék is nagyon egyedi és büszke leszel rá Te is, és az ajándékozott is. A kép négyzet alakú és 20x20cm-től 40x40cm-es méretig rendelhető!

Így készül:

 • 1. Válassz a 3 színverzió közül
 • 2. Írd meg a két NEVET és a körülbelül 70-80 szóból álló SZÖVEGET

Mi a fentiek alapján elkészítjük a látványtervet, ami ha tetszik, akkor vászonképként is megrendelheted!

Betűkép készítése, szavakból vászonkép, szerelem, ajándék Betűkép készítése, szavakból vászonkép, szerelem, ajándék Betűkép készítése, szavakból vászonkép, szerelem, ajándék
Prémium "Két-Név" Betűkép Tervezés
A szolgáltatás díja a betűkép megtervezését is tartalmazza, a terveket digitális formátumban (JPG) küldjük el. A szövegben szereplő szavak száma: ~70-80 szó
6.990 Ft
(bevezető ár)

Megrendelem