Barion Pixel
×
Vevőszolgálat: +36 (70) 3670456
Belépés
0 0 termék a kosárban
Képáruház Logo
Képáruház Logo
×
Vászonkép Fotóból Akciós Banner
Kategóriák

Created with Sketch.
Maximálisan segítőkészek és az online chat lehetőségével akár percek alatt lehet megoldást találni a felmerülő kérésre-, kérdésre!

Cs. Zsuzsanna
2021. október 8.
Köszönjük, hogy minket választottak!

Aktuális Vászonkép, Poszter, Fotótapéta akciókMájusi Falikép Akció -10%
Májusi vászonkép és posztervásár! Töltődj fel a színes képekkel, válogass kedvenc tájaidból, tengerről, virágról, évszakokról, most most 15.000 kép között 10% kedvezménnyel, akár XXL méretű 150cm-es méretben is!

Akció vége: 2024. Május 31.
Az akcióban részt vevõ termék típusok: Vászonkép (0,2,4cm)

Májusi Falikép Akció -10%
Májusi Festmény Akció -10%
Vidd haza a múzeumok képeit! A híres festményekről készült vászonkép és poszter reprodukciókat Te is élvezheted otthonodban. Nem vagy egyedül, ha Veled is előfordult már, hogy egy kiállítás megtekintése alatt, az egyik képnél "ottragadtál", mert valami megmagyarázhatatlant, valami különlegeset éreztél. A festményklasszikusok még évszázadokkal később is a füleinkbe suttognak … és mi bátran ajánljuk, hogy hallgass rájuk és újra és újra ismételjük: a modern lakberendezésben tökéletesen megfér a régi és új is egymás mellett.

Akció vége: 2024. Május 31.
Az akcióban részt vevõ termék típusok: Vászonkép (0,2cm)

Májusi Festmény Akció -10%
Vászonkép saját fotóból -15% AKCIÓ
Megérdemled, hogy a legszebb fotóidat nap mint nap viszontlásd! Legyen szó a legjobb családi fotókról, a legvidámabb közös pillanatokról vagy egy utazás képeiről... Engedd be az otthonodba a szép pillanatokat! Szeretjük a vászonképeket és most kedvező áron készítjük el Neked!

Akció vége: 2024. Május 28.
Az akcióban részt vevõ termék típusok: Vászonkép (0,2cm)

Vászonkép saját fotóból -15% AKCIÓ
-10% Májusi Design Tapéta Akció!
-10% akció minden tapéta rendelésre! Tapétáink hátfelülete önaktiv ragasztóval kezelt, így még ragasztót sem kell vásárolnod, csak áztasd vízbe és máris mehet a falra!

Válogass sok ezer tapéta téma között - keress a gyerektapéták között, válassz fényképes tapétát vagy dobd fel csak az egyik falrészleted, például az ebédlőd, folyosód, hálószobád falát egy friss mintával!

Akció vége: 2024. Május 31.
Az akcióban részt vevõ termék típusok: Tapéta

-10% Májusi Design Tapéta Akció!